Εύκολο το 7’:40” στο ‘ring για τη νέα Supra | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Εύκολο το 7’:40” στο ‘ring για τη νέα Supra

Η νέα Supra της Toyota σύμφωνα με τον επικεφαλής μηχανικός της εταιρείας, μπορεί να κάνει εύκολα ένα γύρο σε 7’:40” στην πίστα του Nurburgring.

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής μηχανικός της Toyota, Tetsuya Tada, κάνει λόγο για πολύ ευχάριστη οδική συμπεριφορά από τη νέα Supra αλλά και ικανότητα για πολύ καλούς χρόνους σε κάθε πίστα. Ειδικά για το Nurburgring, ο Tada αναφέρει πως ένας χρόνος κοντά στο 7’:40” είναι εφικτός με βάση τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής.

Supra ring boi 530

Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο ηλεκτρονικός κόφτης που περιορίζει την τελική ταχύτητα στα 250 χλμ./ώρα θα πρέπει να αφαιρεθεί κάποια στιγμή για να γίνει η προσπάθεια που σίγουρα θα έχει ως αποτέλεσμα τον προαναφερθέντα χρόνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια απόπειρα να «γράψει» ένα καλό χρόνο στη θρυλική πίστα, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημείο αντιπαράθεσης και αποδείξεων για την ικανότητα των μοντέλων –σχεδόν όλων- των εταιρειών που λανσάρουν μοντέλα με δυναμικές επιδόσεις.

Supra ring boi 640

Log In or Create an account