Επίσημο: Εκτός Ferrari o Arrivabene, στη θέση του ο Binotto | NewsAuto.gr
FORMULA 1

Επίσημο: Εκτός Ferrari o Arrivabene, στη θέση του ο Binotto

Το πρωινό ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με τη Scuderia Ferrari να βγάζει ανακοίνωση με την οποία επισημοποιείται η αποχώρηση του επικεφαλής της, Maurizio Arrivabene, με τον Mattia Binotto να παίρνει τη θέση του!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδα ανέφερε:

«Μετά από τέσσερα χρόνια ακούραστης δέσμευσης και αφοσίωσης, ο Maurizio Arrivabene φεύγει από την ομάδα. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της εταιρείας, μετά από μακροσκελείς συζητήσεις σχετικά με τα μακροπρόθεσμα, προσωπικά συμφέροντα του Maurizio αλλά και της ομάδας. Η Ferrari θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Maurizio για την πολύτιμη συνεισφορά του στην βελτίωση του επιπέδου ανταγωνιστικότητας της ομάδας τα τελευταία χρόνια και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. Με άμεση εφαρμογή, ο Mattia Binotto θα αναλάβει το ρόλο του επικεφαλής της Scuderia Ferrari. Όλα τα τεχνικά τμήματα θα αναφέρονται απ’ ευθείας σε εκείνον».

kimi-spain18-b640tall

Έτσι λοιπόν έχουμε τέλος εποχής για τον Arrivabene μετά από τέσσερα χρόνια στην κεφαλή της Gestione Sportiva, τέσσερα ακόμα χρόνια κατά τα οποία οι κόκκινοι έμειναν μακριά από τους τίτλους. Σε αυτές τις τέσσερις σεζόν, σε 81 αγώνες, η Ferrari είχε 14 νίκες, 12 pole positions και 71 παρουσίες στο βάθρο.

O Mattia Binotto

O Mattia Binotto

Διαβάστε περισσότερα για τον αντικαταστάτη του, πατώντας εδώ.

Log In or Create an account