Credit newsauto.gr

Δυναμισμός που ξεχωρίζει

Οι Coupe SUV σχεδιαστικές γραμμές κάνουν το Eclipse Cross να ξεχωρίζει όπου και αν κινείται. Η χαρακτηριστική γρίλια της Mitsubishi προκαλεί τα βλέμματα και οι έντονες ακμές στις πόρτες προσθέτουν επιπλέον δυναμισμό στο αμάξωμα του ιαπωνικού SUV για ένα μοναδικό συνολικό αποτέλεσμα.

Πρακτικότητα και ευρυχωρία
Σχεδιασμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια η καμπίνα των επιβατών αποτελεί ένα περιβάλλον ηρεμίας και πρακτικότητας. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση γίνεται ιδιαίτερα εμφανής στο ταμπλό και τις πόρτες με το μαύρο χρώμα να συνδυάζεται ιδανικά με μεταλλικές στην όψη επιφάνειες. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του το HUD της Mitsubishi αλλά και το touch pad controller που του παρέχει πρόσβαση στα συστήματα του Eclipse Cross εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα η διπλή ηλιοροφή κάνει τις ημέρες σας πιο φωτεινές, ενώ το πίσω κάθισμα με τις πολλαπλές ρυθμίσεις αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα πρακτικότητας και άνεσης των επιβατών.
S-AWC (Super-All Wheel Control) - Ιδανικός έλεγχος
Εξελιγμένο στους απαιτητικότερους αγώνες του κόσμου, το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης S-AWC προσφέρει αυτοπεποίθηση σε κάθε διαδρομή, συνδυάζοντας την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση με το σύστημα Active Yaw Control (AYC) της Mitsubishi Motors. Το τελευταίο χρησιμοποιεί το σύστημα πέδησης και διανέμει με ακρίβεια τη ροπή μεταξύ των τροχών για ιδανικά επίπεδα πρόσφυσης ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Η οδήγηση σε ολισθηρές επιφάνειες δεν ήταν ποτέ πιο ασφαλής χάρη στα τρία διαφορετικά προγράμματα της 4κινησης Auto, Snow και Gravel και την συμβολή του Active Stability Control [ASC], για πρόσφυση κάτω από όλες τις συνθήκες.
Hi-tech ισχυρός και οικονομικός κινητήρας
Με χωρητικότητα 1,5 λίτρα, ο νέος turbo κινητήρας είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το Eclipse Cross φέροντας σύστημα άμεσου ψεκασμού αλλά και μεταβαλλόμενου χρονισμού MIVEC για τις βαλβίδες του. Οι 163 ίπποι και τα 25,5 κιλά ροπής που αποδίδει προσφέρουν δυναμικές επιδόσεις στο Eclipse που συμβαδίζουν απόλυτα με την σχεδίαση και τη συμπεριφορά του και συνδυάζονται με πολιτισμένη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η τελευταία ενισχύεται από το σύστημα Auto Stop & Go (AS&G) που μειώνει περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και τους ρύπους CO2. Ο κινητήρας συνδυάζεται με INVECS-III CVT αυτόματο κιβώτιο ή μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
Έμφαση στην ασφάλεια
Ένας πραγματικός σύμμαχος στην καθημερινότητά σας το Eclipse Cross είναι ένα από τα ασφαλέστερα SUV στον κόσμο, έχοντας ήδη λάβει 5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του EuroNCAP 2017. Η γκάμα των συστημάτων ασφαλείας είναι πολύ μεγάλη περιλαμβάνοντας μια σειρά από προηγμένες τεχνολογικές λύσεις. Το Forward Collision Mitigation System [FCM] ανιχνεύει πεζούς και οχήματα και ενεργοποιεί το αυτόματο φρενάρισμα αν χρειαστεί. Το Adaptive Cruise Control [ACC] διατηρεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα μέσω ραντάρ, προσαρμόζοντας ανάλογα την ταχύτητα κίνησης, ενώ το Lane Departure Warning [LDW] δεν θα σας αφήσει να αλλάξετε λωρίδα κατά λάθος. Το Blind Spot Warning [BSW] δεν αφήνει κανένα τυφλό σημείο να σας ξεφύγει, ενώ το Rear Cross Traffic Alert [RCTA] σας ενημερώνει για διερχόμενα οχήματα και πεζούς καθώς κάνετε όπισθεν. Τέλος, το Multi Around Monitor με προβολή εικόνων περιμετρικά του αμαξώματος αλλά και προβολή bird’s-eye κάνει το παρκάρισμα ευκολότερο από ποτέ.
Συνδεσιμότητα
Συνδέστε το κινητό σας με το σύστημα πληροφόρησης-ψυχαγωγίας και απολαύστε τις λειτουργίες του καθώς οδηγείτε. Χειριστείτε τους χάρτες του συστήματος πλοήγησης, αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική και πραγματοποιείστε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι, χάρη στη λειτουργία φωνητικών εντολών. Συμβατό με λειτουργικό Android και iOS.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά-Τιμές
Βενζίνης: 1.5 DOHC MIVEC Turbo 165 ps 2WD, 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο / 1.5 DOHC MIVEC Turbo 165 ps 4WD CVT αυτόματο κιβώτιο, Αποκτήστε σήμερα το Mitsubishi Eclipse Cross με τιμές από 21.650 ευρώ.
Παρουσίαση Βίντεο