Credit newsauto.gr

Με τη νέα επαναστατική εμπορική πολιτική της Peugeot, όσοι το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο με μοναδικά οφέλη.  Η καινοτόμα πολιτική της εταιρείας προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής, όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία περίπτωση, η εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot, όπως το νέο premium 5008.

Στιλιστικές λεπτομέρειες όπως τα φώτα ημέρας LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μοντέρνες ζάντες αλουμινίου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο SUV να ξεχωρίζει.

Μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία
Το σπορ ύφος στον σχεδιασμό του αμαξώματος, το ύψος από το έδαφος, οι μεγάλοι τροχοί με το λεπτό ανάγλυφο στις ζάντες, οι χρωμιωμένες διακοσμητικές γραμμές, οι μπάρες οροφής αλουμινίου και η οροφή BlackDiamond, τα πάντα αναδεικνύουν με λεπτότητα τις γενναιόδωρες διαστάσεις του. Η αισθητική του 5008 δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.
Μια νέα ψηφιακή εποχή
Η Peugeot δημιούργησε το i-Cockpit. Έναν διάκοσμο που συμβάλλει στη δημιουργία ενός high-tech περιβάλλοντος στο εσωτερικό του 5008. Ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12.3” τεχνολογίας HUD (head-updisplay), οθόνη αφής 8.0" στο ταμπλό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μικρής διαμέτρου, και αυτόματο κιβώτιο με λεβιέ που αλλάζει ταχύτητες με ένα μόνο άγγιγμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου SUV που συμβάλλουν καθοριστικά στην δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών οδηγικών εμπειριών. Η ψηφιακή απεικόνιση των πληροφοριών στην πλήρως διαμορφώσιμη οθόνη των 12.3” του συστήματος head-up στο νέο Peugeot 5008, δίνει τέλος στην εποχή των αναλογικών ενδείξεων. Η οθόνη εμφανίζεται πάνω από τη στεφάνη του τιμονιού, ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού, γεγονός που αυξάνει καθοριστικά το επίπεδο ασφαλείας κατά την οδήγηση. Το μικρό πολύ-λειτουργικό τιμόνι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αυξάνει την οδηγική απόλαυση, αλλά και την ευκολία στους χειρισμούς. Η μικρή του διάμετρος κάνει τo παρκάρισμα παιχνίδι.
Οι καλύτεροι χώροι στην κατηγορία
Με 7 ανεξάρτητες θέσεις, το Peugeot 5008 έχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Οι έξυπνες λύσεις όπως η δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης των καθισμάτων της 3ης σειράς ή η αναδίπλωση στο επίπεδο του πατώματος για το κάθισμα του συνοδηγού, δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια πρακτικότητα.
Το δικό σας ασφαλές περιβάλλον
Το γαλλικό SUV περιλαμβάνει στο βασικό του εξοπλισμό πληθώρα εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν: το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS - Automatic Emergency BrakingSystem) με δυνατότητα αναγνώρισης οχημάτων αλλά και πεζών, το σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση επικίνδυνης μείωσης απόστασης, το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης των ορίων ταχύτητας, καθώς και το σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης απόσπασης της προσοχής του οδηγού (DriverAttentionAlert). Το πλαίσιο, το αμάξωμα και ο εξοπλισμός, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση της ευχαρίστησης αλλά και της οικονομίας. Το νέο αυτόματο κιβώτιο με τον κωδικό EAT6 και τεχνολογία Quickshift που συνδυάζεται με τους πολυβραβευμένους κινητήρες υψηλής απόδοσης, όπως ο 3κύλινδρος βενζίνης PureTech και ο BlueHDi, σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Peugeot στην κατηγορία των SUV υψηλών επιδόσεων.
Κινητήρες
Βενζίνης: 1.2 PureTech, 130 PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT6 Πετρελαίου: 1.6 BlueHDI 120 PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT6
Παρουσίαση Βίντεο