Credit newsauto.gr

Οι χαρακτηριστικές γραμμές της Mercedes-Benz εμπλουτίζονται με σπορ στοιχεία από την πλούσια παράδοση της εταιρίας κάνοντας την E-Class να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κινείται στο δρόμο.

Αίσθηση χλιδής και ηρεμίας
Λεπτομέρειες προσεγμένες στον υπέρτατο βαθμό και διαλεγμένα υλικά κορυφαίας ποιότητας στο εσωτερικό της E-Class δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου το μοντέρνο design συναντά την πολυτέλεια και μαζί προσφέροντας μια ατμόσφαιρα χλιδής, ηρεμίας και κομψότητας, σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Εκτός από το βασικό εξοπλισμό, τρεις γραμμές εξοπλισμού και μια εκλεπτυσμένη γκάμα χρωμάτων και υλικών φροντίζουν ώστε να μην μείνει ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία σας. Όπως σας αξίζει άλλωστε.
Comand Online: Απόλυτος έλεγχος χωρίς συμβιβασμούς
Το COMAND Online προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε καθ' οδόν – για χαλάρωση, πληροφόρηση και επικοινωνία. Μέσω της μεγάλης οθόνης υψηλής ευκρίνειας των 12,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων έχετε απόλυτο έλεγχο και άμεση πρόσβαση μέσω απλού και διασθητικού χειρισμού στην πλοήγηση, το τηλέφωνο, τον ήχο, τα βίντεο και το Διαδίκτυο.
Master piece of intelligence: Mercedes me connect
Το πρωτοποριακό Mercedes me connect σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το κινητό σας και να "επικοινωνήσετε" με την δική σας E-Class όπως ποτέ πριν στο παρελθόν. Δείτε άμεσα online σημαντικά στοιχεία, όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, την πίεση των ελαστικών και τη στάθμη του καυσίμου. Η τηλεδιάγνωση, η ανάκτηση μετά από ατύχημα, η διαχείριση συντήρησης και οδικών βλαβών, καθώς και το σύστημα επείγουσας κλήσης της Mercedes-Benz σας προσφέρουν δικτυωμένη ασφάλεια. Στείλτε άμεσα προορισμούς για πλοήγηση από το κινητό και ενημερωθείτε για την κίνηση στους δρόμους μέσω του Live Traffic Information. Όλα με την άνεση και την ευκολία που μόνο μια Mercedes-Benz μπορεί να προσφέρει.
Ενστικτωδώς εντυπωσιακή
Η E-Class ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα – και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής καθαρότητας. Εκτός από το βασικό εξοπλισμό, τρεις γραμμές εξοπλισμού και μια εκλεπτυσμένη γκάμα χρωμάτων και υλικών φροντίζουν ώστε να μην μείνει ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία σας.
Ασφάλεια με την υπογραφή της Mercedes-Benz
Σημείο υπεροχής στην κατηγορία της η E-Class αποτελούσε πάντα το μέτρο σύγκρισης στον τομέα της ασφάλειας. Η νέα γενιά ανεβάζει την προστασία σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα στον τομέα της πρόληψης. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης μπορεί ακόμη και να φρενάρει αυτόματα την E-Class. Το σύστημα PRE-SAFE αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και, σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου ατυχήματος, εφαρμόζει προληπτικά μέτρα προστασίας για τους επιβαίνοντες.
Dynamic Select: Προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας με ένα άγγιγμα
Ρυθμίστε την δυναμική συμπεριφορά ή τα επίπεδα απαράμιλλης άνεσης της E-Class στα μέτρα σας πιο εύκολα από ποτέ. Το Dynamic Select, προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, του ESP και του συστήματος διεύθυνσης ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης "Comfort", "Sport", "Sport+", "Individual" και "Eco", τα οποία ελέγχει από έναν περιστροφικό διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Το επιλεγμένο πρόγραμμα εμφανίζεται ως κατάσταση στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και ως ένδειξη αναδυόμενη ένδειξη στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Παράλληλα με το πρόγραμμα "Individual", ο οδηγός μπορεί να εξατομικεύσει περαιτέρω την δυναμική συμπεριφορά της E-Class.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βενζίνης: E200 2.0lt 184hp με 9τάχυτο G-TRONIC κιβώτιο, E350 2.0lt 299 hp με 9τάχυτο G-TRONIC κιβώτιο, Πετρελαίου: E200 d 2.0lt 150 hp με 9τάχυτο G-TRONIC κιβώτιο
Παρουσίαση Βίντεο