Credit newsauto.gr

Το i30 αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας με καθαρά 5 αστέρια EuroNCAP στο νέο σύστημα διπλής βαθμολόγησης. Σημειώστε, επίσης, πως όλες οι εκδόσεις του μοντέλου συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Με σχεδίαση που γοητεύει
Οι γραμμές δένουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ και οι δυο όψεις μαγνητίζουν μεμιάς το βλέμμα. Το αυτοκίνητο που εκφράζει το DNA του “Modern Premium” χαρακτήρα της μάρκας Hyundai: Premium σχεδίαση με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, Βραβεύσεις iF Design Award 2017 & Red Dot Honorable Mention Design Award 2017, Αεροδυναμικός συντελεστής 0.30 χάρη σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως οι αεροκουρτίνες (που φιλοξενούν τα φώτα ημέρας LED και τα φώτα ομίχλης), Στάνταρ αεροτομή και τα αεροδυναμικά καλύμματα του πατώματος, Νέα εμπρόσθια μάσκα – υπογραφή της Hyundai.
Ευρυχωρία και υψηλή ποιότητα
Η μοντέρνα εμφάνιση έχει χαρακτήρα, ενώ και τα υλικά κατασκευής κινούνται σε υψηλά επίπεδα για τα στάνταρ της κατηγορίας. Αυτό που δεν χωράει κουβέντα είναι η αίσθηση συναρμογής τους, η οποία είναι κορυφαία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζει να ανεβάζει την ποιοτική αίσθηση του οδηγού, παρατηρώντας για παράδειγμα τις θήκες στις πόρτες, που εκτός από εξαιρετικά ευρύχωρες έχουν και ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο να καθορίζουν τις θέσεις για μπουκάλια. Στη συνέχεια σε κερδίζει η αίσθηση ευρυχωρίας και μετά φυσικά οι χώροι για μικροπράγματα, που πρέπει να είναι οι κορυφαίοι στην κατηγορία. Το i30 σε γεμίζει με μια αίσθηση εξαιρετικής ευκολίας και άνεσης χρήσης, όντας εκπληκτικά πρακτικό.
Κορυφαίο σε ασφάλεια
Η πολύ καλή συμπεριφορά στο δρόμο έχει και σημαντικό υπόβαθρο. Δεν είναι δα τυχαίο πως το αμάξωμα με 53% χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής AHSS και εντυπωσιακά 112 μέτρα εφαρμογής εποξικών συγκολλητικών, είναι 28 κιλά ελαφρύτερο και με 22% αυξημένη ακαμψία. Στα υπόλοιπα σημαντικά, η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, φροντίζει για άνετες μετακινήσεις αλλά και υψηλό κράτημα στις στροφές με μπόλικα χιλιόμετρα. Το τιμόνι είναι παρακαλώ 10% πιο άμεσο στον χειρισμό και 15ms ταχύτερο στην απόκριση σε σχέση με πριν. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ασφάλεια που είναι μακράν του ανταγωνισμού: Σημειώστε πως το πακέτο S-10, περιλαμβάνει τον ισχυρότερο στάνταρ εξοπλισμό ενεργητικής ασφαλείας στον κόσμο στην κατηγορία του. Οι 10 πιο προηγμένες τεχνολογίες (DAA, HAC, SL, SBL, LDWS, LKAS, FCWS, AEB City, AEB Urban, HBA) είναι εδώ!
Γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης
Στο πεδίο των κινητήρων, η Hyundai ενισχύει τις turbo επιλογές του μοντέλου προσφέροντας στη γκάμα τον νεότερο 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα των 120 ίππων (170 Nm) ροπής, αλλά και τον ολοκαίνουργιο 1,4 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα με 140 άλογα ισχύος και 242 Nm ροπής. Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης κλείνει με τον ατμοσφαιρικό 1.400άρη των 100 ίππων. Στο diesel, το νέο Hyundai i30 λαμβάνει τον 1.600άρη CRDi της εταιρείας σε τρεις εκδόσεις ισχύος με 95, 110 και 136 ίππους (ροπή: 280 Nm στους δύο πρώτους και 300 Nm στον τρίτο). Τα κιβώτιο είναι 6τάχυτο μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη αυτόματο 7 σχέσεων DCT (προαιρετικό για τον 1,4 turbo βενζίνη και τους 2 πιο ισχυρούς diesel).
Παρουσίαση Βίντεο