Credit newsauto.gr

Μεγάλο και σπουδαίο, το νέο Hyundai i10 μαγνητίζει τα βλέμματα. Στο καθιερωμένο σχήμα του έχει δοθεί ένας νέος σπορ χαρακτήραςπου μαγνητίζει τα βλέμματα. Η νέα πρόσθια μάσκα εμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου και ενσωματώνει αρμονικά τα φώτα ημέρας LED. Τα νέα σχέδια των τροχών και ο νέος πίσω προφυλακτήρας, συμπληρώνουν μία εικόνα νεανική όσο και στιβαρή.

Η ελευθερία της επιλογής: Το νέο i10 διατίθεται σε μία ευρεία παλέτα χρωμάτων, που συνδυάζονται με εναλλακτικές εσωτερικές χρωματικές επενδύσεις. Έχουν δημιουργηθεί ώστε να έχουν αρμονική και καλαίσθητη συνύπαρξη σε κάθε συνδυασμό.

Κορυφαία συνδεσιμότητα
Τα επίπεδα συνδεσιμότητας που παρέχει το i10 ξεπερνούν τις προσδοκίες της κατηγορίας του. Η νέα, υψηλής ανάλυσης οθόνη ιντσών φιλοξενεί ένα εύχρηστο, εργοστασιακό νέο σύστημα πλοήγησης. Ευρωπαϊκοί χάρτες 46 κρατών προσφέρονται με δωρεάν 7ετή παροχή των υπηρεσιών TomTomLIVE Services, με την ευκολία του Hyundai Access Point App. Οι προηγμένες λειτουργίες του συστήματος Apple CarPlay και Android Auto επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του iPhone ή του Android smartphone σας.
Θεαματικά ευρύχωρο
Είναι εκπληκτικό το πόσο διαθέσιμο χώρο θα βρείτε στο i10. Το εσωτερικό του είναι απλά το μεγαλύτερο στην κατηγορία, με άνετο χώρο για να καθίσουν πέντε ενήλικες. Επιπλέον αυτών, το i10 μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του. Η χωρητικότητα των 252 λίτρων είναι μεγαλύτερη κατά 35% από τα αυτοκίνητα της κατηγορίας, και επεκτείνεται στα 1.046 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Με την πολυτέλεια του αυτόματου κλιματισμού και πολλές πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, το i10 ξεπερνά την κατηγορία του.
Ασφάλεια που συναρπάζει
Κάθε ταξίδι που κάνετε, μικρό ή μεγάλο, γίνεται ασφαλέστερο με το νέο Hyundai i10. Το εντυπωσιακό σύνολο εξοπλισμού περιλαμβάνει στάνταρ μεταξύ άλλων: - Τέσσερα δισκόφρενα - Αμάξωμα με 30% χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής - 6 αερόσακους και ένδειξη ασφάλισης ζωνών ασφαλείας - Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) - Προηγμένο σύστημα διαχείρισης ευστάθειας (VSM) - Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS)
Τεχνολογίες Hyundai SmartSense
Πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφαλείας προσφέρουν συνδυασμένη και αποτελεσματική βοήθεια στον οδηγό, ώστε ο οδηγός να διατηρεί την πορεία του και να αποφεύγει κινδύνους. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε: - Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης (FCWS) - Σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα (LDWS) - Σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC) - Φώτα έκτακτης πέδησης (Emergency Stop Signal) - Στατικά φώτα στροφής (SBL)
Η χαρά της οδήγησης
Αξιόπιστοι και απολαυστικοί κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν τις επιδόσεις που επιθυμείτε, διατηρώντας χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Επιλέξτε ανάμεσα στον σπιρτόζικο 3-κύλινδρο κινητήρα 1.0lt 66 ίππων και στον ισχυρό 4-κύλινδρο κινητήρα 1.25lt 87 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με αυθεντικό αυτόματο ή 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Η αρχιτεκτονική του αμαξώματος έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να προσφέρει καλύτερη κύλιση, χειρισμό και πληροφόρηση από το τιμόνι.
Εξοπλισμός μεγαλύτερης κατηγορίας
«Μεγάλο» και σε Value for Money: Η βασική έκδοση του νέου Hyundai i10 κοστίζει 9.990 ευρώ και συνδυάζεται με έναν πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υπολογιστή ταξιδίου, air condition, ηχοσύστημα κ.α. Ανεβαίνοντας στη μεσαία έκδοση, με επιβάρυνση μόλις 800 ευρώ προστίθενται ηλεκτρικοί καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, φώτα ημέρας LED, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι και πολλά ακόμη.
Παρουσίαση Βίντεο